Selecteer uw taal

 • Quality

  Quality

  Quality
 • Health

  Health

  Health
 • Safety

  Safety

  Safety
 • Environment

  Environment

  Environment

K&C Diving staat voor Veiligheid, kwaliteit en milieu

K&C Diving staat voor kwalitatief werk met respect voor de veiligheid van alle betrokkenen en voor het milieu. Alle werken worden volgens de hoogste standaarden in de industrie uitgevoerd. K&C doet geen toegevingen wanneer het gaat om veiligheid. Een actief QHSE-beleid (Quality, Health, Safety & Environment) wordt volledig doorgetrokken in elk aspect van de bedrijfsvoering.

Wat onze klanten zeggen

 • “K&C Diving is een loyale, hands-on partner met wie we graag samenwerken”

  Dirk De Clerck - Operationeel Directeur bij Herbosch-Kiere

  In 2012 was ik voor mijn vorige werkgever op zoek naar een duikbedrijf met een proactieve aanpak en ontdekte ik K&C Diving. Tijdens ons eerste project samen, Graandok, botsten we op een reeks onvoorziene problemen. K&C Diving pakte die uitdagingen zeer professioneel aan.

  Sindsdien ben ik intensief met hen blijven samenwerken. K&C Diving is een betrouwbare partner zonder pretentie: van de planning tot en met de facturatie, alles is altijd in orde. Hun sterkte is hun durf om te anticiperen. We betrekken hen dan ook altijd bij de voorbereiding van de werken. K&C Diving is een hands-on duikbedrijf dat no-nonsense is en goed weet wat samenwerken is.

  Herbosch-Kiere is gespecialiseerd in haven-, rivier-, en maritieme werken. Denk maar aan de afbraak en bouw van kaaimuren, bruggen, sluizen en steigers en het uitvoeren van bagger- en bergingswerken.

 • "K&C Diving heeft een inventieve en flexibele aanpak die ervoor zorgt dat we altijd tevreden achterblijven!”

  Tom Van Autgaerden - Manager Maritieme Infrastructuur bij Havenbedrijf Antwerpen

  K&C Diving en het ‘Havenbedrijf Antwerpen’ hebben een lange geschiedenis samen. Een samenwerking die getuigt van flexibiliteit. Afspraken worden altijd nagekomen en ook tijdens weekends kunnen we op hen rekenen. Tijdens opdrachten zoals bijvoorbeeld bij het dichtmaken van openingen in damwanden, komen er soms onverwachte omstandigheden voor.

  K&C Diving reageert dan altijd inventief en professioneel. Ze communiceren ook telkens correct over de financiële implicaties van onvoorziene omstandigheden. Dat geeft vertrouwen. Als ik naar beeldmateriaal kijk, dan zie ik dat de kwaliteit van het werk onder water prima is: alles is altijd verzorgd en in orde. Wij zijn zeker een tevreden klant!

  De afdeling Maritieme Infrastructuur van het Havenbedrijf Antwerpen beheert en onderhoudt de dokken, bruggen, sluizen, kaaimuren en gronden in het havengebied. Het is ook verantwoordelijk voor een vlot en veilig scheepvaartverkeer in het Antwerpse havengebie