Selecteer uw taal

 • Haven- en waterwegen- infrastructuur

  Haven- en waterwegen- infrastructuur

  K&C Diving is allround inzetbaar voor werkzaamheden aan haven- en waterwegen-infrastructuur. Of het nu gaat om onderhoud, reparatie of constructie. K&C Diving beschikt over de ervaring, deskundigheid en uitrusting om dit soort werken uit te voeren. Elke opdracht wordt met een focus op veiligheid en flexibiliteit uitgevoerd.

 • Civiele onderwaterbouw

  Civiele onderwaterbouw

  K&C Diving is de perfecte partner voor het efficiënt begeleiden en uitvoeren van projecten in de civiele onderwaterbouw. Ongeveer alle werkzaamheden die boven water verricht worden, kan K&C Diving onder de waterlijn uitvoeren. Het heeft zowel de middelen als de mensen in huis voor dit soort werken. Ons doel? Projecten goed uitvoeren, binnen de overeengekomen timing, en zo de opdrachtgever tevredenstellen!

 • Coating, afdichting en reparatie

  Coating, afdichting en reparatie

  De hoogkwalitatieve coatings van K&C Coating bieden bescherming aan installaties en infrastructuur door ze roestvrij en/of chemisch resistent te maken. Zo blijven uw installaties, boven en onder water, steeds operationeel en worden dure, tijdrovende renovaties overbodig.

  Lees verder

 • Inspecties & consultancy

  Inspecties & consultancy

  De inspecties door ervaren duikers van K&C Diving zorgen voor duidelijkheid onder de waterlijn. De duikers hebben expertise in het inspecteren van onder meer haveninfrastructuur, schepen, waterwegen en civiele onderwaterconstructies.

 • Ontwerp & fabricatie staalconstructies

  Ontwerp & fabricatie staalconstructies

  K&C Construct, sterk in metaal-constructiewerk. Door de expertise in zowel haveninfrastructuur als staalconstructies is K&C Construct de ideale partner voor metaalconstructiewerken op, aan of in het water.

 • Scheepsinspectie, onderhoud & reparatie

  Scheepsinspectie, onderhoud & reparatie

  In de Belgische havens en voor de binnenscheepvaart is K&C Diving een gevestigde waarde in het inspecteren, onderhouden en repareren van schepen.

 • Bergingswerken & Oil spill management

  Bergingswerken & Oil spill management

  K&C Diving werd al meermaals gevraagd om duikassistentie te verlenen bij bergingswerken, zowel in Europa als in West-Afrika. Voor het voorkomen en bestrijden van olievervuilingen (oil spill management) vormt K&C Diving sinds 2016 een partnerschap met de firma Arivic.

 • Rots & beton afbraakwerken

  Rots & beton afbraakwerken

  De afbraaktijd van rotspartijen en betonconstructies kan met 60% verminderd worden, door het gebruik van Autostem pyrotechnische cartridges.

 • On site machining

  On site machining

  Wanneer reparaties of aanpassingen aan installaties het best on site worden uitgevoerd, biedt K&C Diving ook machinale bewerking op locatie aan. Zo bespaart u tijd én geld.

Kan K&C Diving iets betekenen voor uw project?

Neem dan contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek of een kostenraming.

Wat onze klanten zeggen

 • “K&C Diving is een loyale, hands-on partner met wie we graag samenwerken”

  Dirk De Clerck - Operationeel Directeur bij Herbosch-Kiere

  In 2012 was ik voor mijn vorige werkgever op zoek naar een duikbedrijf met een proactieve aanpak en ontdekte ik K&C Diving. Tijdens ons eerste project samen, Graandok, botsten we op een reeks onvoorziene problemen. K&C Diving pakte die uitdagingen zeer professioneel aan.

  Sindsdien ben ik intensief met hen blijven samenwerken. K&C Diving is een betrouwbare partner zonder pretentie: van de planning tot en met de facturatie, alles is altijd in orde. Hun sterkte is hun durf om te anticiperen. We betrekken hen dan ook altijd bij de voorbereiding van de werken. K&C Diving is een hands-on duikbedrijf dat no-nonsense is en goed weet wat samenwerken is.

  Herbosch-Kiere is gespecialiseerd in haven-, rivier-, en maritieme werken. Denk maar aan de afbraak en bouw van kaaimuren, bruggen, sluizen en steigers en het uitvoeren van bagger- en bergingswerken.

 • "K&C Diving heeft een inventieve en flexibele aanpak die ervoor zorgt dat we altijd tevreden achterblijven!”

  Tom Van Autgaerden - Manager Maritieme Infrastructuur bij Havenbedrijf Antwerpen

  K&C Diving en het ‘Havenbedrijf Antwerpen’ hebben een lange geschiedenis samen. Een samenwerking die getuigt van flexibiliteit. Afspraken worden altijd nagekomen en ook tijdens weekends kunnen we op hen rekenen. Tijdens opdrachten zoals bijvoorbeeld bij het dichtmaken van openingen in damwanden, komen er soms onverwachte omstandigheden voor.

  K&C Diving reageert dan altijd inventief en professioneel. Ze communiceren ook telkens correct over de financiële implicaties van onvoorziene omstandigheden. Dat geeft vertrouwen. Als ik naar beeldmateriaal kijk, dan zie ik dat de kwaliteit van het werk onder water prima is: alles is altijd verzorgd en in orde. Wij zijn zeker een tevreden klant!

  De afdeling Maritieme Infrastructuur van het Havenbedrijf Antwerpen beheert en onderhoudt de dokken, bruggen, sluizen, kaaimuren en gronden in het havengebied. Het is ook verantwoordelijk voor een vlot en veilig scheepvaartverkeer in het Antwerpse havengebie